FAQ

Wanneer kom ik in aanmerking voor SECOND SERVE?
Gezinnen (wonende in Tongeren) met een leefloon, het voorkeurtarief in de ziekteverzekering (vroeger WIGW- of OMNIO-statuut), in budgetbegeleiding/schuldbemiddeling of tewerkgesteld in een sociale of beschutte werkplaats, kunnen voor hun kinderen (tussen 4 en 18 jaar) jaarlijks een kaart bekomen om via de SECOND SERVE-webwinkel  sportkleding of sportschoenen bestellen.

Wat kan ik bestellen ?
In de shop kan je terecht voor maximaal 5 artikelen per kind, met maximaal 1 paar schoenen en 1 trainingspak hierin inbegrepen.
Dit kan dus bvb zijn : 3 shirts+ 1 trainingspak + 1paar schoenen.
Dit kan dus bvb niet zijn 1 shirt + 2 trainingspakken + 2 paar schoenen

Hoe kan ik bestellen en gaat dit verder in zijn werk?
Van je gezinsbegeleider krijg je een GRATIS "betaal"kaart. Je logt in op de winkel en vinkt de artikelen aan die je wil bestellen. Ga naar het winkelmandje en plaats je bestelling, vergeet je code van je betaalkaart niet in te geven, anders zal je bestelling geannuleerd worden. Nadien ontvang je  een bevestigingsmail (of bij gebrek aan een eigen mailadres, neem je dit van de gezinsbegeleider). De donderdagnamiddag van de volgende week kan je je bestelling afhalen aan het loket van de vrijetijdswinkel in het Huis van het Kind, Dijk 112 te Tongeren. Neem zeker je bevestigingsmail (controle bestelling) en betaalkaart mee, anders kunnen we je de bestelling niet meegeven.

Wanneer kan ik mijn bestelling juist gaan afhalen?
De bestelling kan in de week volgend op je bestelling op donderdagnamiddag (tussen 13u30 en 19u30) afgehaald worden aan het loket van de vrijetijdswinkel van het Huis van het Kind, Dijk 112 te Tongeren.

Bvb : ik bestel maandag 6 augustus, dan kan ik donderdag 16 augustus mijn bestelling ophalen.
Bvb : ik bestel vrijdag 10 augustus, dan kan ik mijn bestelling ook ophalen op donderdagnamiddag 16 augustus.

Kan ik éénmalig bestellen of dit meerdere keren doen?
Iedereen die aan de voorwaarden voor de SECOND SERVE webwinkel voldoet komt in aanmerking voor een eerste "betaal"kaart om bestellingen ete plaatsen. Bij aansluiting bij een sportclub en met regelmatige deelname aan activiteiten van die sportclub kan het kind een 2de "betaal"kaart bekomen.

Moet ik hiervoor betalen?
Neen, de SECOND SERVE-webwinkel is volledig gratis. Er wordt wel gewerkt met een gratis “betaal”kaart van 5 artikelen die gratis te bekomen is bij je gezinsbegeleider of in de vrijetijdswinkel van het Huis van het Kind. 

Ik heb 2 kinderen, wat nu?
Ieder kind tussen 3 en 18 jaar uit een gezin van Tongeren, dat aan de voorwaarden voldoet, komt in aanmerking voor de SECOND SERVE. De kaarten zijn op naam en het spreekt voor zich dat de kaart alsook de bestelling persoonlijk is. 

Ben ik verplicht om meteen 5 artikelen te bestellen?
Neen, je bestelt het aantal artikelen dat je wenst te bestellen met een maximaal van 5 stuks. Bij het afhalen kruist onze medewerker op je kaart het aantal afgehaalde artikelen af. Voor de resterende open vakjes kan je later opnieuw een bestelling plaatsen.       

Kan ik nog van andere voordelen genieten i.v.m. de sportdeelname van mijn kind(eren)?
Ja, voor gemeentelijke  sportactiviteiten zoals sportkampen, sportacademie, Bewegingsschool,… hanteren we, indien je voldoet aan de hogervermelde voorwaarden, sociale tarieven. Ook voor lidgelden bij een (sport)club kan je terecht bij de vrijetijdswinkel van het Huis van het Kind waardoor je slechts 20% van het lidgeld zelf moet betalen.

© 2018 - 2024 Second Serve | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel