Info

ONS VERHAAL

Voor u

De kostprijs voor sportkleding en sportschoenen is vaak een te grote drempel om te gaan sporten. Daarom verzamelt SECOND SERVE deze materialen, en biedt de herbruikbare materialen via deze webwinkel gratis aan jongeren aan, die voldoen aan een aantal voorwaarden.

Want ook kinderen uit gezinnen die het moeilijk hebben willen sporten.

Wie komt hiervoor in aanmerking? Kinderen van ouders (wonende in Tongeren)  met een leefloon, het voorkeurtarief in de ziekteverzekering (vroeger WIGW- of OMNIO-statuut), in budgetbegeleiding/schuldbemiddeling of tewerkgesteld in een sociale of beschutte werkplaats


Waarom doen wij dit?

Gezinsondersteuners informeren naar de sportinteresse van deze jongeren en bieden toegang tot  de besloten SECOND SERVE –webwinkel en reiken een gratis “betaal”kaart aan.

Men kan per kind een pakket van maximaal 5 artikelen (max. 1 paar schoenen en 1 trainingspak) uit het aanbod bestellen.  De bestelling kan donderdagnamiddag van de volgende week  afgehaald worden aan het loket van de vrijetijdswinkel in het Huis van het Kind (vergeet  de betaalkaart en bevestigingsmail niet mee te nemen) .

Mits blijvende sportinteresse en aansluiting bij een sportclub of reguliere deelname aan gemeentelijke sportactiviteiten (sportkampen, Sportacademie, Bewegingsschool) kunnen er (zo lang de voorraad strekt) periodiek nog meerdere bestellingen geplaatst worden.

Dus, online (gratis) bestellen in de webwinkel, 1 weekje wachten, op donderdagnamiddag afhalen in de vrijetijdswinkel, en dan sporten maar.

De vrijetijdswinkel is elke donderdag open van 13u30 tot 19u30.
Dijk 122, 3700 Tongeren - 012/490 400 

© 2018 - 2024 Second Serve | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel